House of Flowers - Att tänka på

Uppdaterad Tue, Mar 31, 20

Leveranstider

House of Flowers målsättning är att alltid erbjuda snittblommor av absolut bästa kvalitet och med lång hållbarhet. Detta kan vi göra genom att inte lager-hålla blommor utan enbart förmedla beställda blommor direkt från auktionen i Holland till slutkonsument.

Vi levererar över hela Sverige. Våra leveranstider är 1-5 arbetsdagar och under denna tid köper vi in dina blommor på auktionen i Holland och distribuerar dem till dig. Med lite planering av sina inköp kan man njuta av helt färska snittblommor med absolut bästa hållbarhet.

Tänk på att du handlar färska blommor

Bli inte missnöjd när du packar upp våra snittblommor och inser att de ännu inte slagit ut. Det beror på att vi endast säljer färska blommor, blommor som kommer direkt från auktionen i Holland. Därför behöver de några extra dagar i värme för att vakna till och slå ut. Det är bättre att beställa dem några dagar tidigare än att de står outslagna under kalaset. Färgtoner på snittblommorna kan skifta något beroende på årstid i förhållande till bilderna på sidan.


Följ skötselråden

Färska snittblommor är något som skall vårdas och hanteras varsamt. Därför är det viktigt att följa de skötselråd som finns här på sidan (du hittar skötselråden under varje produkt). Använd den gödning som medföljer, den gör skillnad. Hos House of Flowers handlar du högkvalitativa blommor vilket gör det än viktigare att ta hand om dem. Gör du det har du blommor som ger dig glädje över lång tid.

Om blommorna

Vart kommer blommorna ifrån?

Största delen av våra blommor kommer direkt från blomsterauktionerna i Holland. Men vissa unika sorter kommer från Syd Afrika, Italien, Colombia, Ecuador och Israel.

Hur får jag ut så mycket som möjligt utav mina blommor?

Ge dina blommor en diagonal snittyta och snitta om dem varannan dag. Se till att de har färskt vatten och att inga blad befinner sig i vattnet. Undvik direkt solljus och hög värme så står sig dina blommor extra länge. Använd gärna växtnäringen som vi skickar med dina blommor i paketet.

Jag vill ge er feedback, hur går jag till väga?

Vi är så tacksamma för er feedback. Om det är något som är "bra" eller "mindre bra" så tar vi tacksamt emot denna information. Er åsikt är viktig för oss och hjälper oss att förbättras och utvecklas. Kontakta oss gärna på info@houseofflowers.se

Jag är känslig mot starka dofter, hur vet jag vilka blommor som doftar starkt?

I produkttexten till varje produkt skrivs det ut om blomman ger en stark doft. Är du osäker så kontaktar du oss via mail eller telefon så hjälper vi dig gärna.

Ingen bindningstid

Om du inte vill ha nästa leverans – avboka den, eller pausa din prenumeration, senast 1 vecka innan din nästkommande leverans är planerad. Vi på House of Flowers väljer noga ut och planerar inköp av blommor så du som kund ska få njuta utav så färska snittblommor som möjligt.