Att tänka på när du handlar dina blommor

 

1. Leveranstider

House of Flowers målsättning är att alltid erbjuda snittblommor av absolut bästa kvalitet och med lång hållbarhet. Detta kan vi göra genom att inte lagerhålla blommor utan enbart förmedla beställda blommor direkt från auktionen i Holland till slutkonsument.

Vi leverar över hela Sverige. Våra leveranstider är 3-5 arbetsdagar och under denna tid köper vi in dina blommor på auktionen i Holland och distribuerar dem till dig. Med lite planering av sina inköp kan man njuta av helt färska snittblommor med absolut bästa hållbarhet.

All vår distribution sker genom DHL och Postnord. 

 

2. Tänk på att du handlar färska blommor

Bli inte missnöjd när du packar upp våra snittblommor och inser att de ännu inte slagit ut. Det beror på att vi endast säljer färska blommor, blommor som kommer direkt från auktionen i Holland. Därför behöver de några extra dagar i värme för att vakna till och slå ut. Det är bättre att beställa dem några dagar tidigare än att de står outslagna under kalaset. Färgtoner på snittblommorna kan skifta något beroende på årstid i förhållande till bilderna på sidan.


3. Följ skötselråden

Färska snittblommor är något som skall vårdas och hanteras varsamt. Därför är det viktigt att följa de skötselråd som finns här på sidan (du hittar skötselråden under varje produkt). Använd den gödning som medföljer, den gör skillnad. Hos House of Flowers handlar du högkvalitativa blommor vilket gör det än viktigare att ta hand om dem. Gör du det har du blommor som ger dig glädje över lång tid. 

 

4. Ingen bindningstid

Om du inte vill ha nästa leverans – avboka den, eller pausa din prenumeration, senast 1 vecka innan din nästkommande leverans är planerad. Vi på House of Flowers väljer noga ut och planerar inköp av blommor så du som kund ska få njuta utav så färska snittblommor som möjligt. 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.