Så arbetar House of Flowers

Min farfars far, Gunnar Henriksson startade upp verksamheten 1924 där jag senare fick äran att växa upp -I ett växthus i centrala Ulricehamn.

Där började han sin dröm som fyra generationer senare är lika stark. Drömmen är den samma, vi har bara ändrat spår lite och moderniserat oss sedan dess.

Under min uppväxt har jag fått vara med och utveckla alla leden så som plantering, skördning och inköp/försäljning. Detta har gett mig lång och gedigen erfarenhet. Är det något jag är riktigt bra på så är det just blommor.

Under denna resa insåg jag att varför inte skicka blommor i kartong torrt genom Sverige, när man gör detta över halva jordklotet? Vi vill förenkla för kunderna och minska leden som blommorna passerar innan de når slutkund. Förutom att priset ökar i takt med antal aktörer påverkas givetvis också blommornas hållbarhet. Ju fler mellanhänder, desto längre tid tar det för blommorna att nå konsument. Det vill vi ändra på!

Vår vision är att kunna förse kunder med snittblommor och grönt direkt till dörren. Genom ett väl upparbetat flöde handlar vi själva upp hos odlare och exportörer i Holland för vidare distribution till Sverige. Inga extra mellanhänder som förlänger eller fördyrar leveransen av dina snittblommor.

Distributionen sker med DHL/ Postnord i kartonger som är anpassade för ändamålet. Tillsammans med skyddande omslagspapper kan man vara säker på att blommorna är i god kondition när man packar upp dem. Blommorna ligger väl isolerade och kan därför skickas i kartong under årets alla årstider.

Lägg därtill ett konkurrenskraftigt pris, möjligheten att få blommorna levererade direkt till hemmet/företaget samt den förbättrade hållbarheten så tror vi de flesta ser fördelarna med att handla sina snittblommor online. 

Välkomna till House of Flowers 

 

 

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.